• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Over L.E.C. b.v. (Leuveld Electro Centrum b.v.)

L.E.C. b.v. (Leuveld Electro Centrum b.v.) is een begrip in Hengelo en omstreken en heeft een rijke historie in consumentenelectronica die ruim 35 jaar terug gaat in de tijd. Met onze winkel in Hengelo zijn wij in staat onze producten aan te bieden en de daarbij behorende service te verlenen. Als waar familiebedrijf is dit bedrijf overgenomen door de zoons Ruben en Ivo.

In de loop der jaren is L.E.C. b.v. uitgegroeid tot een begrip in Twente als het gaat om service en kwaliteit. Door aangesloten te zijn bij Europa’s grootste inkooporganisatie “United Retail”, hanteert L.E.C. b.v. zeer scherpe prijzen en zijn de prijzen altijd concurrerend.

De voordelen op een rijtje:

Persoonlijk en deskundig advies
Eigen technische dienst
Ervaren gecertificeerde monteurs op de weg
Altijd concurrerende prijzen
Door een grote voorraad snelle levering mogelijk
Dealer professioneel apparatuur 
Dus: “Wie slim rekent, weet wat L.E.C. betekent!”

L.E.C. b.v. is een specialist op het gebied van beeld, geluid en witgoed. Vanuit onze vestiging in Hengelo bieden wij een breed scala aan A-merk producten gecombineerd met vakkundige advisering en hoogwaardige service.

We beschikken over een eigen technische reparatie dienst met gecertificeerde monteurs in dienst waardoor u gegarandeerd bent van een snelle en professionele service binnen het servicegebied. Wij repareren alles van witgoed tot bruingoed en klein huishoudelijke artikelen. 
Daarnaast zorgen wij voor levering en installatie bij u thuis zonder hiervoor voorrijkosten in rekening te brengen binnen ons servicegebied. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van uw aankoop.

We hebben overigens regelmatig zeer scherpe aanbiedingen. Let op de advertenties op deze internetsite. Of beter nog: kom langs in onze winkel in Hengelo.! U zult aangenaam verrast worden door onze concurrerende prijzen!

L.E.C. b.v. een begrip voor service en kwaliteit!

Een nieuwe aanschaf is iets om goed over na te denken; u moet er immers heel wat jaren mee vooruit kunnen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe TV, een stofzuiger, home-cinema apparatuur of een wasautomaat; bij L.E.C. b.v. bent u aan het juiste adres! Onze deskundige medewerkers zullen u ten allen tijde van het juiste advies op maat voorzien en dankzij onze gespecialiseerde monteurs en installateurs bent u verzekerd van perfecte plaatsing en installatie. We gaan niet weg voordat het werkt!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.